1

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Ez nekem olyan Mononoke Hime-s, de azért annyira nem hiszem, hogy tényleg az lenne. ^^ Bár legalább ehhez hozzá tudtam szólni. Nagyjából az elõzõ 20 oldalról fogalmam nem volt.

2

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Tennék,ha lenne mibõl.  :roll:  :D
Ezek a koponyk nagyon ütnek. XD Csak  nem tudom miben vannak.Hát igen,látszik,hogy rég frissítettem a nézett animéim listáját...brühü...

3

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan....
De átadom a lehetõséget másnak,nekem most nincs kedvem rakosgatni. ^^ Majd legközelebb.

4

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Jajj annyira ismerõs.Mármint biztos,hogy nem láttam,de biztos,hogy olvastam róla vhol,mert rémlik ez a dizájn.Perszeez nem segít a megfejtésen.  :cool:

5

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Passzolom.Meg a következõ egy heti feladványokat is,mert húztam vissza "tanulni" imádott Gyõrömbe.De nektek hajrá addig is!!

6

(1,275 replies, posted in Anime témák)

No jó.Tessék:
[URL=http://img104.imageshack.us/my.php?image=nvtelen3dn3.jpg]http://img104.imageshack.us/img104/2897/nvtelen3dn3.th.jpg[/URL]

----
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora lett volna.Na mindegy,tegnap este eltévelyegtem,különben már átadtam volna a lehetõséget.Valahogy nagyon elakadtunk. XD
Szal nem tom,jöjjön mondjuk Relaks. ^^

7

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Ááá, a mostani pedig:Csimmmmmmás Kandúr.Semmilyen más nyelven meg nem mondom a címét.Ezt is csak onnan tudom,mert megvan vidijón. ^^

8

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Kyou Kara Maou?

9

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Csatlakozom.Passz  :lol:

10

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Hja.Kaze to Ki no Uta. smile
Te jössz!De aztán olyat,amit meg tudok majd fejteni tongue

11

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Biztos,hogy régi.Bár tény,hogy a minõsége sem jó. XD Amúgy meg egy shounen-ai.  :snakeman:

>siklara-Uggyan már.Azért viszont megjegyezhettél,mert ajnároztam. XD



----

Akkor segítek.Õ a fõszereplõ:
[URL=http://img145.imageshack.us/my.php?image=nvtelen4dm1.jpg]http://img145.imageshack.us/img145/3473/nvtelen4dm1.th.jpg[/URL]

Ha jól rémlik egy évvel öregebb mint én.Vagyis 87-es. smile
Ha nem megy,akkor én passzolok.XD

12

(1,275 replies, posted in Anime témák)

>siklara-Hja,elõször Elorának volt,de nála gyorsan elmúlt a láz,mert Lovelesst kezdett el nézni.Én meg már elõtte láttam a Peace Makert,de avát igazából nem is nagyon akartam belõle.

>Shinzo-Csak jókat tudunk mondani róla.^^ Zene,szereplõk,seiyuuk kiválóak. Nyámm-nyámm. smile Susumu a kedvencem(Hijikata meg Tetsu mellett XXD).  :cool:  

Szóval feladvány:magam nem jönnék rá az életben,hogy mégis mibõl szedtem ezt a képet. XD De remélhetõleg valakinek ismerõs lesz.Hát a minõsge olyan amilyen,mert régi darab a drága.  :roll:
[URL=http://img186.imageshack.us/my.php?image=nvtelen3eu2.jpg]http://img186.imageshack.us/img186/5788/nvtelen3eu2.th.jpg[/URL]

13

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Vááá,meg ne merjen elõzni senki!!!  :snakeman:  Peace Maker Kurogane!!!Na ez a rész haláli volt!!XD
Hijikata éljen!!  :tonqe:

14

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Tipp:Kiba? XD Egyébként passzolok,ezt is csak azért tippelem,mert Kibának vannak ilyen izés szemei,meg az még fut. XD Azt nem is tom,hogy van-e hozzá mozifilm.  :lol:
Már alig pár oldal van hátra,hogy szerencsém legyen XXXD

15

(1,275 replies, posted in Anime témák)

Aham,aham,csodás. big_smile Szépen lemaradtam a Crest of The Starsról.Pedig tudtam volna.Ugyan nem néztem,csak ismertetõt,de majd egyszer azt is bezsúfolom.XD Viszon ahhoz képest,hopgy a Boku wa hosszút láttam,nem tudtam volna megmondani a szoborról. XD

Utóbbira nincs tippem.XD De nagyon kúlos a szerelésük.XD

16

(298 replies, posted in Anime témák)

Öhmböhmböhm XD Mit is nézek, mit is nézek. Gundam X-et big_smile Csak nézném a Yuki no Joou-t.
Lesegetek Dragon Ballt, kemény 4en vagyyok túl, de a Compass Guardress mittommi meghozta a hangulatomat üvöltözõs-harcolós DB után big_smile

17

(127 replies, posted in A fórum)

Nyeheeee big_smile Vica visszatért big_smile És majd postolgatni fog!
(Mióta utoljára jártam itt, csupán 300 post gyülemlett fel XD pedig tényleg nincs épp élet....) Na majd most! cool

18

(14 replies, posted in Rajzfilmek, Filmek)

Yayy,ennyi idõ után végre az új szobatársamnak hála,meg tudtam nézni a filmet (egy bnõmnek hála meg elolvastam a könyvet).
Jó volt,szép volt,erõs benyomásokat keltett bennem.
Valahol kezdeném az elején.Anno mikor kijött a film,annyit hallottam róla,h micsoda felháborító,h kínai színészekkel játszattak japán gésákat.Persze ez akkor sem vette el túlzottan a kedvemet.No de mindegy.Egyébként csak onnan jöttem rá,h ki kínai,h a végén megnéztem a színészek listáját XD Úgyhogy ez a kérdés annyira nem zavart.
A zene az,ami nagyon megragadott,mert amint a végére értem,rögtön kijelentettem szépen,ha hazaérek,akkor eslõ dolgom lesz megszerezni az OST-ot. ^^"
ahhoz képest,hogy a könyvrõl emg a változtatásokról semmit sem tudtam,azt egybõl megállapítottam,h ez egy giccsesebb amcsi befejezés.Bár a japán miniszterelnökhelyettes helyében az amcsi hadnagyról uez nem jutott eszembe.Persze a könyv ismerete után...na igen,nem hinném,h vki vetemedett volna ilyenre.Úgyhogy így nézve ez elég csúnya megoldás volt.
Azt viszont sehogy sem tudom megérteni,h oké,h Nobu lemondott Sayuriról,miután az a bizonyos eset megesett,na de az,h az elnök szinte rögtön belép a helyébe XD Jó persze,ha Nobu nincs,elõtte nincs akadály,de ha eddig úgy gondolta,h mégsem "csapja le" (erõsen kifejezve) a kezérõl.   :neutral:  Szóval ez nekem nem tiszta,ám azért nem bánom smile

Harry Potter és a Fõnix Rendje
Wow,egész lenyûgözõ!Lenne,ha nem vártam volna többet tõle,mint minden olyan esetben,amikor könyvet filmesítenek meg. XD
Na nem vagyok ám én ilyen komoly kritikus,csakhát ezért fáj a szívem. XD
Egészen nagyszabású volt,tetszett is.Bár Cho nem volt olyan szép mint gondoltam,kviddics abszolút nem volt benne,a DS-rõl alig volt valami ( :Â'() ,Umbridge nem volt akkora gonosz és stb,stb.
Az egyetlen amit tökéletesen pozitívre értékeltem az LUNA volt.  :cool:  Tökéletes lett.Luna fan lettem.  :oops:

20

(17 replies, posted in Anime témák)

Nincs Animax-om,de nem is érdekel,õszintén szólva.Viszont most aggódhatok  egyik legelsõ és kedvenc fórumom elvesztése miatt... *szipp-szipp* Nem hinném,h bepróbálkozok ezzel az újjal,ami Coming soon-ol...  :roll:

21

(5 replies, posted in Zenék)

Tori Amos?Na mik vannak!!Van 1-2 számom tõle big_smile A Siren az iggen jó big_smile De inkább csak akkor hallgatom,ha így el akarok vonulni a világtól XD Ha jól tudom,jön most Szigetre.

Amúgy én NANA OST-ot hallgatok.  :cool:  Nem bírom megunni,már nem si tudom hány hete.Egyszerûen eszméletlenül jóóóó!Black Stones rulez!!!

22

(23 replies, posted in Manga)

Szereztem 2 újabb X kötetet!!!  :cool:  Csak majd most lesz idõm kiolvasni õket,mert eddig Gyõrben voltam. Amúgy a következõ áldozatok szerintem NANA-k lesznek!!!  :oops:

23

(298 replies, posted in Anime témák)

NANA!!!!!Jááááj,annyira de annyira jó!Eszméletlenül totálisan NANA FAN lettem big_smile Rettentõen jó zene,hát hiába,mindig is húzott punkrockhoz a pici szivem. tongue  :cool:  A történet meg....ohh,hát az ilyet mindig is kedveltem.Szóval most tartok 31-nél.Szipp-szipp,lassan utolérem a többieket,akik folyamatosan nézték. XD

24

(22 replies, posted in Egyéb)

sacc wrote:

Július 14-én itt a Nyári Animecon!!! big_smile
Érdeklõdnék, h ki jön, és hogy oldja meg a szállást! ^^

Hát megyünk a kollégiumba,nem???? big_smile Jó sok férõhelyes,jó sok gyermeteg animésnek!!Én legalábbis eme ötletre szavazok majd az ismerõsök körében.És nagyon remélem,h támogatni fognak. big_smile Bár további info  még nincs a dologról... XD

25

(31 replies, posted in Anime)

*erõteljes bólogatás* Én Sumomo-fan vagyok,úgyhogy. big_smile  :cool:  De a haja is lenne már rózsaszín XXD (Megj.:Cosplayrõl eszembe jutott,h a tegnapi Napló végére beillesztettek egy egész jó képet japán cosplayerekrõl. ^^)