1

(1,464 replies, posted in Egyéb)

Kicsit becsatlakozok ismét,időm mint a tenger,majd később állok neki a tanulnivalónak:D

2

(7 replies, posted in Anime)

MB wrote:
SweetKinga wrote:

Nem is értettem hogy szerethette Kotonoha még az utolsó pillanatig is.

Váááá vissza kellett olvasnom az ismertetőt, hogy képben legyek a nevekkel. (Öregszem sad)
Ha jól emléxem szimplán arról volt szó, hogy senki nem mert közeledni hozzá... Túl szép volt.
Így érthető, hogy mindenáron ragaszkodott az egyetlen fiúhoz (a végén már mindenáron), aki járni akart vele.

Igen,azthiszem valahogy így volt bár sajnáltam hogy valóban ilyen sorsra jutott pont egy ilyen miatt.

3

(1,464 replies, posted in Egyéb)

Megérkeztem,igaz még kis tanulnivaló vár rám:D.
Jöttem volna korábban is de olyan kimerült voltam hogy aludtam inkább.Habár a jelenlegi témához nem igen tudok hozzászólni ^^".

4

(1,464 replies, posted in Egyéb)

Egyébként köszönöm a segítséget az avatarnál,gondoltam ezt itt írom már le,nem ott:D
Viszont,mégha nem is lelkedesek túlzottan a dologért holnap már tanítás és muszály bemennem úgyhogy lassan ideje lesz ledőlnöm hogy képes legyek felkelni időben úgyhogy jóéjt mindenkinek^^.

5

(1,464 replies, posted in Egyéb)

Igen,hallottam már róla,az én kijelentésem csak magára az animére vonatkozott:D.
Ami azt illeti,jól tudom hogy az SC-ből is készült már visual novel amúgy?Vagy nem?

6

(127 replies, posted in A fórum)

MB wrote:

Hát igen, sajnos akut fórumozóhiányal küszködik a fórum immár 5 éve. De még élünk! (Na jó vegetálunk!)
De reménykedünk az új generációban.

SweetKinga wrote:

Látom nincs itt nagy élet,remélem azért sikerül picit feldobnom a jelenlétemmel tongue..

Már feldobtad. smile

Ennek örülök,ezesetben igyekszem továbbra is gyakori látogatója lenni a fórumnak:D(Már amennyire persze a suli engedi).
Egyébként igyekszem majd ajánlani ezesetben a fórumot ha lesz lehetőségem rá^^.

7

(7 replies, posted in Anime)

Vajas wrote:

Nem nyilatkozom MB nevében, de én speciel egy kissé mást vártam eleve a sztoritól. Inkább amolyan Shuffle féle szerelmi poligont, amiben nem kevés félreértés és még több poén lakozik. A látott befejezés kissé túl komolyra sikeredett nekem.

Hát igen,a shuffle..az valóban aranyos történet volt ezt elismerem bár hozzá kell tenni hogy nem az a páros jött létre a végére akit én vártam,talán pont az akit a legkevésbé akartam.Na mondjuk ez nem tragédia csak megjegyeztem.Humoros volt az egyszer biztos,sokat nevettem egyes jeleneteknél.

8

(7 replies, posted in Anime)

MB wrote:

Én az utolsó pár résznél már sajnos sejtettem a végét. De az utolsó pillanatig reménykedtem az "édes hármasban". (Tudom perverz vagyok.) Ami igazán sokkolt, hogy az egész úgy indult, hogy mindenki segíteni akart mindenkinek, aztán mégis nagy mészárlás lett belőle.

(Nem az első vagy aki ezt mondja szóval nem lepődtem megxD).Én amúgy bármilyen gonoszul hangzik,a végéhez közeledve már reménykedtem hogy Makoto és Sekai is visszakapja az eddigieket,nagyon ellenszenvesek voltak számomra és azóta is az ő karakterük az akiket a legjobban utálok:D.
Abban amit mondasz amúgy van igazság,tényleg meglepő hova fajult az egész.Bár hozzá kell tenni amit Sekai segítségnek nevezett én inkább csak ügyes trükknek titulálnám ami egyáltalán nem volt számomra szimpatikus húzás.Arról amit Makoto művelt le pedig nem is nyilatkoznék:D.Nem is értettem hogy szerethette Kotonoha még az utolsó pillanatig is.

9

(204 replies, posted in A fórum)

Nekem az avataromon és az aláírásomban levő képen is Kotonoha szerepel a School Days-ből bár ez azthiszem nem meglepő:D

10

(127 replies, posted in A fórum)

Látom nincs itt nagy élet,remélem azért sikerül picit feldobnom a jelenlétemmel tongue
Egyébként nekem tetszik a fórum és úgy látom jó kis közösség gyűlt is itt össze,valóban sajnálatos ha egyre többen tünnek el innen.

11

(40 replies, posted in Egyéb)

Én is bemutatkoznék hamár itt vagyok.16 éves,budapesti gimnazista vagyok.Ami engem igazán lefoglal az általában a képszerkesztés és a videóvágás de szívesen töltöm az időt a barátaimmal.Gyakran hallgatok zenét,általában suliba menet és hazafele jövet is ott a fülemben a fülhallgató.Zenei stílust nem tudnék kiemelni mert szinte bármit meghallgatok de szeretem a pop-ot,rockot és de nem vetem meg például a technot,metált se.Nem rajongok a könyvekért,csak néhány olyan akad amit el is olvasok.Ahogy az sejthető nagy anime rajongó is vagyok bár az én környezetemben sem akad sok olyan aki legalább annyira érdeklődne a dolog után mint én.Fontos még kiemelnem hogy nagy állatbarát vagyok és rajongók a macskákért,nekem is van 2.Amiktől a leginkább undorodom azok a bogarak és a hüllők.Ami a nyelveket illeti jelenleg angolul és spanyolul tanulok,előbbit már évek óta,utóbbit csak idén kezdtem.Nem is tudom mit emelhetnék még ki..szerintem ennyi is bőven elég:D.

12

(132 replies, posted in Könyvek)

Őszintén szólva én nem vagyok rajongója a könyveknek.Kevés olyan akadt eddig ami képes lett volna igazán lekötni azonban 1 mégis van amit folyamatosan olvasok(illetve most várok az új kötetre) ez pedig a True Blood.Nem tudom van-e aki számára ismerős a cím de lényegében vámpíros történet ami során más fajok is feltűnnek.Nekem kifejezetten tetszett a története,ahogy olvastam,azt éreztem hogy tudnom kell mi következik ezután..a karakterek is különlegesek,a legtöbbnek mind van szerethető oldala is,csak ajánlani tudom:D.

13

(7 replies, posted in Anime)

Admin wrote:

Az alábbi pár HSZ, SB-ből átirányítva ide. XD

MB wrote:

Az első igéretesnek tűnik, de ugye nem valami "Mindenki megszívta a végén" típusú anime?
A School Days is ígéretesen kezdődött annó, aztán olyan mészárlás lett a vége amit a mai napig nem hevertem ki.

Ha nem gond becsatlakozok ebbe a beszélgetésbe^^.
A vége valóban nem az lett amit vártam,én semmiképp se így zártam volna le.Habár be kell valljam mivel olyan karakterek tüntek el akiket amúgy se kedveltem,nem bántam^^".
Ennek ellenére nem bántam volna ha valahol a közepénél zárják le mert azért elég aranyos animének indult,kicsit meglepett hogy ekkora fordulatot vett a történet.Mondjuk nálam ekkora sokkot nem okozott a befejezés.

14

(7 replies, posted in Anime)

Mivel ennek én még nem láttam témát ezért bátorkodtam megnyitni.Bármennyire is fogtam a fejem néhány jelenetnél mégis a kedvenceim közé sorolom hiszen ennek ellenére jó anime és itt ismertem meg azt a karaktert aki azóta is töretlenül a favoritom:D
Remélem akad esetleg érdeklődő de ha esetleg a topik zavaró,törölhetitek^^".

15

(73 replies, posted in Anime témák)

Kevés anime akadt eddig(szerencsére) amivel különösebb problémám lett volna azonban mégis akadt 2 ami nekem nem jött be,ez pedig a Hellsing és a Blue Gender volt.A storyja az egyiknek sem tetszett habár az elsőnek a grafikájában azért nem láttam különösebb kivetnivalót de a másodiké szerintem kifejezetten gyenge volt.
Persze ízlések és pofonok mert gondolom sokan akadnak akiknek meg pont ezek tetszenek,én mindenesetre nem tartozok közéjük.

16

(33 replies, posted in Anime témák)

Hát ha megengeditek én a saját munkáim reklámoznám mivel én rendszeresen készítek rövidebb illetve hosszabb videókat is.2 csatornám van mivel időközben újat csináltam de nem akartam törölni a korábbit hiszen számos munkám rajta van.

Ennek a csatornának az elérhetősége ez:
http://www.youtube.com/user/KurumuChan0045

Míg az új csatornám címe ez:
http://www.youtube.com/user/XxDakotaDiamondXx

Remélem nektek is tetszenek majd a munkáim^^

17

(32 replies, posted in Anime témák)

Részemről amit én kitudok itt emelni az az hogy ez az egyetlen téma amiről rendszeresen gyűjtök képet.A kedvencekről külön mappák is vannak és amit igazán megszeretek arról igyekszem a legtöbb képet összeszedni.

18

(32 replies, posted in Anime témák)

Hát ez nem egyszerű kérdés az egyszer biztos de azért megpróbálok néhányat kiemelni.Ha a női karaktereket veszem figyelembe akkor természetesen elsöprő győzelmet arat Kotonoha a School Days-ből de mellette nagyon szeretem például Siát(Shuffle),Ai-t(Jigoku Shoujo),Mariko-t és Lucy-t(Elfen Lied) valamint Ami-t is(ToraDora).
Férfi karakterek szempontjából talán picit könnyebbnek tűnik a helyzetem.Ott a favoritok közé a következőket sorolnám:
Zero(Vampire Knight),Usui(Kaichou Wa Maid-Sama),Ikuto(Shugo Chara),Izaya(Durarara) és Dark(D.N.Angel)

Rendben,köszönöm^^
http://kepfeltoltes.hu/120121/481597309 … es.hu_.gif

Nem vagyok biztos benne hogy jó helyen írok de remélhetőleg igen.Én az avatarom feltöltésénél ütköztem problémába ugyanis folyamatos hibaüzeneteket kapok annak ellenére hogy a fájlformátum is jó és a méret sem haladja meg a határt.Kipróbáltam más avatarral is de azoknál is ugyanígy jártam.Valamint böngészőváltással is próbálkoztam,szintén eredménytelenül.Mi lehet a baj?