Még múlt héten vasárnap, premier elõtt láttuk moziban a Táncoló talpak c. animációs cuccot. Tudjátok, az a pingvines. Nemtom ki hogy van vele, de már mióta vártuk ezt a filmet a barátaimmal... XD kb február óta biztos, azóta, hogy van belõle szmájlink msn-en meg ilyenek XD Szal végre eljutott hozzánk is a film, hát nem nagyszerû?! cool Dehogynem. Ugyanis sztem marhajó volt. XD Annyira édes meg vicces volt, hogy muszáj lesz még egyszer megnéznem. Kawaii :love5:
(Ja és gizdázó kistermetû pingvinek rulez! Õk a legjobbak benne :notworthy: )

Na, bõvült a kis gyûjtemény: Árnybíró 2-3. mangákkal, még a Hungarocomixon XD Plusz 3 angol nyelvû Death Note mangával. Megööö... ennyi. Ezen kívül DVD-ket szereztem még be az utóbbi idõben, de az nem tartozik ide. (Azért ezt nem tudom megállni: GitS díszbozos DVD változat rulez!!  :cool: )

3

(298 replies, posted in Anime témák)

Prince of Tennis-t és Noein-t.

A PoT ugye egy sport anime, és mint ilyen, nem kell rajta gondolkodni XD Legalábbis nekem biztos, aki nem vagyok otthon a tenisz szabályaiban. Tehát ezt azért nézem, mert szórakoztató és könnyed, és mert a barátaim nagy része már látta, és nagyon tetszett nekik. ^^ Amúgy 178 részes asszem, szal még elleszek vele egy darabig...  :lol:

A Noein pedig... épp az ellenkezõje. Az 5. rész után még nem igazán derült ki számomra hogy mirõl van szó, persze ismertetõket olvastam elõtte, szóval tudom mire számítsak. Amúgy érdekes anime, van egy hangulata az biztos. Szeretem a sci-fiket, ebben ilyen több dimenziós univerzum van meg ilyesmik, szóval tényleg bejön. V(^.^)V

Jah, és közben egy-két movie-ra is sort kerítek végre, most mindjárt megnézem a Ninja Scroll-t, aztán pedig a Perfect Blue-t valamikor a közeljövõben. ^^

4

(8 replies, posted in Manga)

Magyarul is van valamennyi? Nem is tudtam XD Mondjuk nekem jó az angol. Meg amúgyis túlvagyok már a 19. fejezeten. Jelenleg a 48. fejezetnél tartok. És a következõ kb 12-14-et is nyomtatott formában olvashatom, mert ma sikerült beújítani a 7. kötetet a képregénybörzén XD A 8. meg most novemberben jelenik majd meg angolul. Vagy már lehet h meg is jelent... majd érdeklõdök Grifnél XD
Egyébként egyre durvább csavarok vannak a sztoriban... mindig azt hiszem, ezt már nem lehet fokozni, aztán kiderül, hogy dehogyisnem... XD

5

(57 replies, posted in Anime)

Wagner wrote:

na most ezzel a Zabuzával harcolgatnak itt a hídon meg azzal a maszkos csajjal,


Öhm... izé, az a maszkos csaj valójában fiú XDD És Hakunak hívják. Én nagyon bírtam Hakut. ^^ Elõször én is csajnak néztem, de aztán mondja is Naruto-nak az erdõben, hogy õ fiú. (Naruto mekkorát koppan ott XD)

Nekem az openingek közül majdnem mind bejön, asszem a 3. volt az ami kicsit kevésbé... egy csaj nyivákol benne, nemtom most így hirtelen hogy az hanyadik OP. A legjobbak sztem a Haruka Kanata (2nd OP) meg a Go! (4.OP). Az endingek közül meg a Viva Rock a fav nálam big_smile

--------
EDIT
Na megnéztem, tényleg a 3. OP az amit nem igazán csipázok. a Címe Kanashimi wo Yasashisani. Idegesít benne a csaj...  :?

6

(57 replies, posted in Anime)

A Naruto tele van jó karakterekkel. big_smile És a nagyrészük tényleg csak a 24-25. rész környékén jelenik meg... a Chuunin vizsgánál. (Azok nagyon jó részek ^^) Az én kedvencem meg a 82. részben van elõször XD De elõtte Kakashi-t bírtam nagyon. Meg Naruto-t. Meg Sasukét. Meg... XD Áh, a Naruto-ban van a legtöbb jófej szereplõ XDD
(És akkor az Akatsuki-t még nem is említettük... lol Mondjuk közülük csak nagyon kevesen voltak egyelõre az animében. Sztem Itachin meg Kisamén kívül senki... hmm, meg az ucsó nem filler részben volt egy rejtélyes csapatkép, amin nem sok minden látszott XD Ááá, már alig várom hogy szerepeljenek Deidara-ék. ^^ *Akatsuki-fan*)

Én egyébként a 3. résztõl kezdve voltam úgy hogy vége lett az adott résznek és csak azon járt az agyam, hogy tovább, tovább, a következõt de rögtön!!  :lol: Szóval igen. Kissé fan vagyok. ^^" Éééés ha minden jól megy holnap tudok még venni mangát.  :cool:

7

(17 replies, posted in Anime)

De ha arról a bizonyos népszerû szerverrõl tölti az ember, amit nem szoktunk nevén nevezni nyilvános helyen, akkor ott a fansubbolt verzió letölthetõ. Én is onnan szedtem le, és volt beleégetve angol fansub. Annyira nem komoly darab hogy ne lehessen érteni minimális (nagyon-nagyon minimális big_smile) angoltudással. Ha nekem ment akkor másnak is fog, az tuti XD

8

(17 replies, posted in Anime)

Hát, annál a jelenetnél Haruhi szvsz köpni-nyelni nem tudott XD Meg Kyouya hamar bevallotta hogy nem gondolta komolyan. (Vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem kristálytisztán hogy mit is mondott neki.)
Nekem az volt az egyik kedvenc részem amikor a Host Club rajtaütésszerûen meglátogatta Haruhi-t a lakásán.  :lol: És amikor megérkezett Haruhi apja... XD És asszem abban a részben van elõször az is hogy Tamaki-kun gombákat növeszt, hehehe big_smile
Ja meg a Halloween-es rész is nagyon jó volt ^^

9

(116 replies, posted in Zenék)

Én ilyen zenét hallgatok szívesen:
http://youtube.com/watch?v=fda374MhDP8
http://youtube.com/watch?v=TkxoEZMKsEs
http://youtube.com/watch?v=3Au_lWWMozA
Ez mind DÂ'espairsRay. Mert az utóbbi napokban kizárólag õket hallgattam... már régebben ismerem mint egy-két nap, de most nagyon rá vagyok állva.  :rock: (Koncertjükre akarok menni, ááááá, megkattanok ha nem jutok el bulijukra!! *hisztizik és toporzékol*)
Amúgy meg mindenféle visual kei zenéket hallgatok, DÂ'espairsRay csak egy a sok közül.  :lol: Tudom ajánlani mindenkinek akinek szereti a zúzósabb zenéket. smile De vannak kevésbé zúzós visual kei zenék is, kezdõknek inkább azt ajánlom XD Pl. a Laruku-t, az olyan jó lájtos ^^ (Persze nekik is vannak keményebb számaik. XD)

Ui.: remélem nem lesz baj belõle hogy youtube-ról linkeltem...  :oops:

10

(17 replies, posted in Anime)

Ez tényleg jó anime ^^ Kellõen pihent ahhoz hogy szeressem. XD Nekem Tamaki a fav. Nagyon poén ahogy mindig elvonul duzzogni egy sarokba... meg amikor gombákat növeszt a sötétben duzzogás közben... LOL
Mondjuk az elején idegesítõ volt a sok rózsaszín, de aztán egyrészt hozzászoktam, másrészt kevesebb lett XD

11

(40 replies, posted in Egyéb)

Én nagyon alaposan végiggondoltam. De tényleg. Utánanéztem a japán szakoknak, annak is hogy milyen órák vannak... meg beszéltem is errõl emberekkel, akik oda jártak. (Az más kérdés hogy az egyik csaj a 0. év után hagyta a fenébe XD Õ már egy rakás szakon kipróbálta magát ^^") Elõször én is úgy voltam vele, hogy ez biztos valami kósza ötlet nálam, de azóta rájöttem, hogy nem. Engem nem csak maga a nyelv érdekel, az csak egy dolog... a kultúra, irodalom, filmmûvészet, a mindennapok, minden érdekel. És a legjobban úgy tudom megszerezni a tudást, ha oda járok, nem csak hobbiszinten foglalkozom vele...  :oops:  Ugyanebbõl a célból mentem olasz kéttannyelvû gimibe anno, és tuti, hogy ha nem oda járok, akkor a nyelven kívül mást nem tudnék Olaszországról XD (Ja igen, mert Olaszországot is nagyon szeretem ám, csak ez egy animés fórumon ritkán kerül szóba XD)
Szóval tényleg nem egy afféle hóbortól van szó, erre már a szüleim is rájöttek. És ha már õk is elhiszik hogy komolyan gondolom, akkor az úgy is lesz  :lol: Arról is beszéltünk velük hogy utána mit tudnék kezdeni. Tudom hogy nem lesz egyszerû, de szerintem van bennem elég erõ ehhez...  :oops:
Egyébként persze hogy szívesen hallanék infókat  :cool:

12

(29 replies, posted in Anime)

Az OVA az... na igen. Hát eddig ugye két része jött ki, én mindkettõt barátokkal láttam a legutóbbi Con-on. Szóval volt kinek fikázni a látottakat XD Amúgy ez a két rész igazából egyelõre semmi újat nem mondott. A sorozat volt beletömörítve két darab részbe, ezért szerintem olyan fontosabb dolgok, mint pl. Alucard és Ceras (még mindig nem tudom, hogy kéne írni, mindenhol máshogy van ^^") kapcsolata, hát... eléggé háttérben maradt. Szerintem aki nem látta elõtte a sorozatot, tök más megvilágításban látja a dolgokat... kell a sorozat is hogy normálisan megértse azt ami történt. De ez csak az én véleményem.
Egyéb különbségek: grafika. Hát én azt mondom, pocsék. XD Bár lehet, hogy csak azért látom így, mert a sorozatot néztem ugye elõbb. Amúgy meg lehet szokni, de a sorozaté akkoris jobb.  :roll:
Aztán: itt egyes karakterek betegebbek voltak mint a sorozatban. Van az a csávó, aki (ha jól rémlik) a tesójával el akarja foglalni a Hellsing-fõhadiszállást vagy mit. Na, ez a csávó elég pszichopata volt a sorozatban is, de amit az OVA-ban levág, az valami kegyetlen. XD Én kevés ilyen beteg karaktert láttam animés pályafutásom során. Szal szimpi volt az illetõ. XD (Persze továbbra is Alucard rulez!  :wink: )
A legszebb az egészben az volt, hogy a felirat készítõje rendesen kihasználta drága anyanyelvünk káromkodások terén nyújtott világviszonylatban verhetetlen lehetõségeit. XD
Az OVA igazából egy nagy bazi poén volt, már ami az én véleményemet illeti. (Meg a barátaimét is  :P ) Szóval egyszer nézhetõ, de ... olyan más mint a sorozat. Mondjuk ez csak az elsõ két rész volt, a következõben már lehet, hogy nem is lesz olyan esemény ami a sorozatban volt, mert, ha jól értesültem, akkor a manga alapján viszik tovább a sztorit.

13

(40 replies, posted in Egyéb)

Én is, én is! XD
Én 20 éves vagyok, akármennyire is nem ezt tükrözi némely infantilis hozzászólásom. Kissé lökött vagyok, na, de az animések nagy része tapasztalataim szerint szintén az, pozitív értelemben. big_smile Lány vagyok, még mindig. (Mert néha azt hiszik fórumokon, hogy fiú vagyok, nemtom ezt mibõl szûrik le. o_O)
Per pillanat másodéves egyetemista vagyok, de... éppen suliváltásra készülök. Szóval, ha minden jól megy, jövõre ilyenkor már japán szakon leszek.  :oops: Bár emiatt sokan hülyének néznek, még animés ismerõsök is...  :roll: Na mindegy, megvan bennem az elhatározás, és végig is fogom csinálni. Általában nem érdekel mások véleménye, amint látszik. XD Na jó, természetesen van néhány olyan ember is, akikre szoktam hallgatni. ^^
Hobbik: hát, nem nehéz kitalálni: anime, manga minden mennyiségben, ezenkívül zenehallgatás (utóbbi hónapokban 99%-ban visual kei, jrock és anime zenék, de szeretem a Nightwisht, Within Temptation-t, Placebo-t, meg még mit is... elég sokmindent ^^), olvasás (kedvencek: A Gyûrûk Ura, Emlékek õre, Büszkeség és balítélet, A Mester és Margarita, meg most olvasom a Battle Royale-t, és nagyon valószínû, hogy az is fav lesz).
Szeretek sportolni is, bár általában nincs rá sok idõm... télen korizni járok, meg úszni is szoktam. Futni utálok, mert szerintem baromi uncsi. XD
Családi állapotomat tekintve: van sok-sok tesóm. Szám szerint 5. Mind fiatalabb nálam, és kijelenthetem, hogy legnagyobbnak lenni pocsék. hmm
Mit kéne még írni? Más nem jut eszembe... ja de: kedvenc filmek big_smile Merthogy filmeket is szeretek nézni, mint szinte mindenki. Mostanság naná hogy japán cuccokra vagyok ráállva, de nem csak azt nézek. Nagy Star Wars és Gyûrûk Ura-fan vagyok, de tetszett a Karib-tenger kalózai is, a 2. rész kicsit jobban. Kedvenc színészem Johnny Depp, mily meglepõ. Sok filmjét láttam, de sajna még nem az összeset... a Karib-tenger kalózai mellett az Ollókezû Edward a kedvencem tõle. ^^
Nah, asszem ennyi elég lesz. Ha valakit érdekel más is, az szóljon, általában nem eszem embert. XD

14

(8 replies, posted in Manga)

Én most tartok a 41. fejezetnél. Egyre bonyolultabb a sztori.  :lol: De továbbra is nagyon tetszik. És ma vettem két kötetet, szóval ez is jelzi hogy mennyire szeretem, mert ha vmi nem tetszik igazán, arra nem fogok pénzt kiadni. XD

Mostanában, azaz... izé, az elõbb láttam a Battle Royale-t. Nem mondom hogy kedvenc lett, azért ahhoz többet kellett volna produkálnia mint gyilok és gyilok és gyilok egyfolytában XD De nem volt rossz. Van egy hangulata az biztos. Elég véres... tényleg kell rá a 18-as karika. XD Igazából a könyvre vagyok kiváncsi, már egy ideje. Aztán ma végre sikerült megvenni, már el is kezdtem olvasni, remélem több ki fog derülni errõl a ... kísérletrõl amirõl szól ugye. Mert a film kissé zavaros volt, vagy csak én érzem így?... Szerintem nem derült ki hogy mi is volt a célja ennek az egész kegyetlenkedésnek meg vérfüdõnek, amire az osztályt kényszerítették... remélem a könyvben minden kitisztul majd ^^ A második filmet is le kéne tölteni... de most Azumi-t töltök. ^^ Majd utána.
Ja még valami... Shuya *_*    *fangirl mode on* Shuya miatt megérte mindenképpen XD És a Death Note live-action-ben is õ játszik, ott õ Light ^^ Azt is megnézném végre, de egyelõre nincs hozzá feliratom -_- Na mindegy, a RAW se lenne vészes, ismerem már annyira a sztorit... ^^

16

(298 replies, posted in Anime témák)

siklara:
L Guide?!?! XDD Húúú ezt meg kell néznem. ^^ Ha hazajöttem suliból elsõ dolgom lesz XD Aztán folytatni a mangát... jó kis délután lesz ez, csak lennék már ott  :? Na de ez már off, bocsesz.^^"
A BBB-ben nem hiszem hogy csalódni fogok... már kinéztem egy-két hete, csak nem voltam biztos a dolgomban. Még jó hogy összefutottam veled  :lol: Amúgy Nightwalkernél csak jobb lehet, szóval nem aggódok. ^^

Rossi:

Üdv neked is.  :lol: Jah, az Ouran-t kb egy hete fejeztem be. Tök jó volt ^^ Most Ghost in the Shell-t nézek, ha marad rá idõm Death Note-manga olvasás után XDD *DN-fan lett de nagyon*
A Gankutsuou-t is várólistára tettem ANN-ön, és van belõle letöltve 4-5 rész, szóval lehet hogy GITS után az jön. Már ajánlották többen, meg a fórumokon is jókat olvastam róla. ^^

Jah, ez nemtom mennyire off: holnap végre megnézem a Genshikent! ^^ Szóval azt is vehetjük a "most nézem"-listába, lévén hogy közben nem fogok tudni feljönni és közölni hogy x résznél tartok éppen XD

17

(298 replies, posted in Anime témák)

siklara:
XD L-t én is bírom... asszem mondhatjuk hogy õ a kedvencem, a stílusa valami haláli.  :lol: Meg a módszerei se semmik, pl. amikor... öö.. inkább nem spoilerezek ^^"" Szal L jó arc és kész. XD
Köszi a Black Blood Brothers-ismertetõt smile Asszem töltök egy részt, aztán meglátjuk mi lesz. Próba-cseresznye ^^

18

(298 replies, posted in Anime témák)

Nah de jó, újabb Death Note-fan a fórumon smile Én is oda meg vissza vagyok tõle ^^ Az opening sztem nagyon jó lett, nekem elsõre is tetszett... azért kék L haja és szeme, amiért Light haja meg szeme néhol piros: mert az olyan kúl XD Egyébként sztem is a manga jobb...  :oops:

Az a Black Blood Brothers nekem is felkeltette az érdeklõdésemet, vámpír-fan lennék ugyanis ^^" Szted akkor megéri legalább belenézni? (Mondjuk a Nightwalker-nél csak jobb lehet XD Az volt a legutóbbi vámpíros anime amivel tettem egy próbát... hát nem jött be. roll )

19

(298 replies, posted in Anime témák)

Hát... leginkább semmit XD Kitaláltak a készítõk egy bandát, bizonyos bounto-kat. És ellenük harcolnak Ichigo-ék, meg késõbb úgy az összes shinigami. A vicc az, hogy sztem az elején simán lenyomhatták volna ezeket a bénákat Icchy-ék, de nem tették, mert a készítõk szerint sokkal viccessebb az, ha 40 részen keresztül szenvednek szegény szereplõk. XD
Szerintem ne az összes fillert nézd meg, hanem csak a jó részeket. Hogy melyikeket érdemes megnézni azt kérdezd meg bármelyik fórumon a Bleach-topicban, lehet hogy az itteniben is tudnak válaszolni... én speciel nem tudok, mert már vagy 3 hónapja néztem a Bleach-ben a kezdeti fillert, és nem emlékszem hogy melyek voltak jók szám szerint  :oops: De biztos vannak olyan elvetemült Bleach-fanok akik tudnak majd segíteni.  :wink:
Jut eszembe, ezt is inkább a Bleach-topicban kellett volna kitárgyalni... bocsánat.  :oops: ^^"""

20

(8 replies, posted in Manga)

Nah, mivel úgy látom nincs még ilyen téma, gondoltam nyitok egyet. Szóval itt lehet tárgyalni aki akar. smile
Én speciel még eléggé az elején vagyok a Death Note mangának, eddig 15 fejezetet olvastam el. Szerintem nagyon jó kis sztorija van.
Itt találhatók az infók, angolul: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=4354

21

(298 replies, posted in Anime témák)

Wagner:
Hátööö... azért mert onnantól van a filler kb. big_smile A filler pedig elég pocsék a Bleach-ben. Uncsi és uncsi és uncsi. Ennek ellenére akad 63. fölött is jó rész, nem is egy. smile De a legtöbb az pocsék. Én az eddig összes Bleach-részt láttam, kivéve a 101.-et, a legutóbbit. Elértem azt a pontot, ahol már nem vagyok tovább hajlandó végigszenvedni egy újabb részt. Mert jópárat tényleg úgy néztem hogy közben egyfolytában azt lestem mennyi van még hátra, és közben azt gondoltam: "te jó ég, legyen már vége az Istenért..." Kész, többet nem csinálom. Majd ha visszatérnek a mangához akkor nézem tovább a Bleach-t is, mert a filler elõtt tényleg nagyon jó volt. smile

Nálam amúgy továbbra is Ghost in the shell... valami mindig közbejön és ez hátráltatja szegény GITS-et.  :? Most például a Death Note jött, látott és gyõzött. Az eddigi öt darab részt ami kijött, megnéztem, és repesve várom a folytatást. big_smile Addigis a mangával múlatom az idõt, lévén az is nagyon bejön, szóval a GITS megint fell lett függesztve XDD

Hehh, a Top Gun-ba ma (azaz tegnap) én is belenéztem, épp az volt amikor strandröpiznek, és Tom Cruise-nak, Val Kilmernek meg egy másik csávónak nincs semmi pólója közben. Egybõl mi jutott eszembe? "Hogy ez mekkora fanservice..." XDD

23

(298 replies, posted in Anime témák)

Én befejeztem az Ouran-t, szal jelenleg csak a GITS-et meg az Erementar Gerad-ot nézem.

Egyébként sztem a Naruto-t leszedni nem olyan vészes. Úgy értem, nekem két és fél hétig tartott az elsõ 135 rész megnézése, úgy hogy egyszerre néztem és közben töltöttem arról a bizonyos szerverrõl aminek nem mondjuk ki a nevét big_smile Pedig az én netemre a legtöbben azt mondják hogy lassú (512 bites van jelenleg)
Nah jó off vége XD

24

(25 replies, posted in Anime témák)

Nah, én lusta vagyok beírni, és ugyebár amúgy is folyton bõvül a lista, szóval itt lehet megtekinteni az általam végig látott animék listáját: http://www.animenewsnetwork.com/MyAnime/index.php?user=Kayley&categ=3
Itt pedig azokat amiket még nézek, meg az olyanokat, amikbõl láttam valamennyit de valszeg sosem fogom befejezni ^^ http://www.animenewsnetwork.com/MyAnime/index.php?user=Kayley&categ=2
Mindig frissítem a listákat, szóval általában naprakésznek mondhatók smile

25

(85 replies, posted in Egyéb)

Íme az enyém: http://i87.photobucket.com/albums/k132/Kayley3_2006/walls/wall1.jpg
Természetesen Itachi van rajta ^^" *Kayley egy ideje nagyon durván Itachi-lázban ég XD*